Despre Noi

Despre noi

Despre Noi

I N S A N E SALOON

Bine ați venit la I N S A N E SALOON! Un nou concept de salon de înfrumusețare, din orașul Cluj-Napoca. Suntem o echipă de 6 persoane calificate în domeniul tunsului și al cosmeticelor.  Lucrăm în fiecare zi pentru a ne asigura că, în calitate de client, aveți o experiență bună atunci când sunteți cu noi. Frizerii noștri sunt calificați profesional și primesc pregătire și educație continuă de la cei mai buni din industrie. Îți dorești o nouă coafură sau poate o nouă culoare pentru părul tău? Frizerii noștri sunt gata să vă ajute pentru o reîmprospătare sau un look aparte.

bogdan nistor frizer
Insane salon
Insane salon
Catalog tunsori cluj

Devino Barber cu I N S A N E Academy!

Pe lângă tuns și bărbierit, salonul nostru oferă cursuri de perfecționare și pentru începători în industria tunsului. Descoperă avantajele cursurilor noastre.

Curs de Perfecționare. 

Ce înseamnă acest curs?
Este vorba de 2 zile de workshop, cu pregătire intensivă. Pentru a obține acest curs ai nevoie de cel puțin un an de practică în acest domeniu. Coordonatorul acestui curs este Horațiu Tolan, câștigătorul multiplelor concursuri din țară, cât și din afară și colegul său Bogdan Nistor. Beneficiile acestui seminar sunt tipsuri de fade, styling, forme, fotografie și editare.

Curs de Beginner. 

În urma acestui curs de 2 luni, vei primi certificat acreditat, recunoscut inclusiv în Uniunea Europeană. Cursul este atât pentru începători, dar și pentru cei care vor să se perfecționeze și să dobândească cunoștințe noi legate de industria tunsului. Diploma oferită la finalul cursului asigură calitățile necesare pentru a profesa drept barber într-un salon.

Echipa Noastră
Horatiu Tolan Insane Salon Cluj Napoca
Horațiu Tolan
Fondator
Paula Pop cosmetizare
Paula Tolan
Cofondator
bogdan nistor haistylist
Bogdan Nistor
Hairstylist
Robert Muresan hairsylist
Robert Mureșan
Hairstylist
Petra Sebastian hairtsylist
Petra Sebastian
Hairstylist
Vlad Pojar
Hairstylist

Programează-te!

Programează-te online în doar câteva secunde, cu ajutorul aplicației Mero.